Bevlogen, motiverend, verbindend en beschouwend kenmerken mij als persoon en dragen iedere dag bij aan mijn ervaring als leider, businessconsultant en veranderaar in de zorgsector.

Voorheen was ik regio- en business developmentmanager bij Oogziekenhuis Zonnestraal en ben ik in verschillende rollen nauw betrokken geweest bij de snelle groei en professionaliseringsslag die Oogziekenhuis Zonnestraal sinds 2004 heeft doorgemaakt.

  • Door zelfreflectie en mijn beschouwend vermogen, kijk ik met een open, nieuwsgierige blik naar de opdracht en de context waarin ik mijn opdracht vervul en weet zo een onderscheidende visie te ontwikkelen.
  • Door mijn ervaring op verschillende managementniveau’s ben ik een volwaardig gesprekspartner voor zowel de medeondernemers van de afdelingen als het bestuur van een organisatie.
  • Door mijn ervaring met het zoeken en realiseren van samenwerkingsverbanden, ben ik in staat zowel binnen als buiten de organisatie bruggen te bouwen en te verbinden.
  • Door mijn sociaal organisatorische bedrijfskundige achtergrond weet ik dat verandering niet gerealiseerd wordt als het moet, maar omdat het doel van de verandering aansluiting vindt bij de intrinsieke motivatie en be-doel-ing van de medeondernemer zodat deze in staat is zijn of haar be-roep-ing te kunnen vervullen.